Iedereen verdient de beste autoverzekering

Dat vinden we niet alleen. Die regelen we ook graag voor je. Autoverzekeringen-vergelijken.nl is een site van Pricewise, met recht een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites van Nederland. En al twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot Website van het Jaar.


  • Vergelijk met 2 klikken eenvoudig je autoverzekering, op basis van je persoonlijke wensen en voorkeuren.
  • Vind de beste deal op basis van prijs en kwaliteit.
  • Profiteer van exclusieve kortingen tot 13%, die je nergens anders krijgt.
  • Sluit direct af. En in 5 minuten weet je of je verzekerd de weg op kunt.


Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van.


Alles voor de klant

Alles wat we doen, doen we voor jou. We geloven in transparantie en eerlijkheid. Wij voldoen aan alle 5 criteria van Consuwijzer. Hieraan herken je een goede vergelijkingssite. Ook over ons verdienmodel zijn we transparant. We zijn 100% onafhankelijk. En volledig zelfstandig. We zijn geen onderdeel van een verzekeringsconcern. Verzekeraars waarmee we een commerciële samenwerking aangaan, hebben geen enkele zeggenschap. En geen enkele verzekeraar wordt voorgetrokken.

Vergelijken in een paar klikken

In een paar klikken, vergelijken we de hele markt voor je. Op basis van jouw persoonlijke prijs- en kwaliteitswensen. Zo zie je overzichtelijk en eenvoudig wat de beste deals zijn. En kun je direct probleemloos overstappen. Niet alleen tijdens, maar ook ná het overstappen staan we voor je klaar. Onze klantenservice helpt je graag bij elke vraag en klacht. We zijn op werkdagen tot 18:00 uur bereikbaar.

Transparantie en gemak

What's in it for Pricewise vraag je je misschien af? Wij krijgen een vergoeding van verzekeraars als er via onze site een verzekering wordt afgesloten. De vergoedingen die wij ontvangen, hebben geen invloed op de resultaten van onze vergelijker. Er wordt geen enkele verzekeraar voorgetrokken. We leveren we tal van essentiële en volledig onafhankelijke diensten voor jou als consument:

  • Zo ontwikkelen én verbeteren we onze software voortdurend.
  • Verzamelen we alle data in de markt.
  • Halen onze verzekeringsexperts alle addertjes boven het gras.
  • Onderhandelen onze product managers voor jou de scherpste deals met verzekeraars.
  • En helpen onze klantenservice-medewerkers je tijdens én na het vergelijken.

Hierdoor kun jij met 1 klik de markt makkelijk vergelijken. En met elke vraag bij ons terecht.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.