Onze zekerheden

Bij ons heb je de zekerheid van onafhankelijke dienstverlening. Omdat we het belangrijk vinden dat je als consument op basis van juiste informatie de beste beslissing maakt.Zijn jullie vergelijkingen betrouwbaar?

Als klant wil je volledigheid, duidelijkheid en objectiviteit. Dit garanderen we onder andere door geen reclame te tonen op onze website. Daarnaast zijn de posities in onze vergelijkingsresultaten niet te koop: de overzichten van onze deals zijn puur gesorteerd op wat voor jou het voordeligst is.

Wat is jullie verdienmodel?

We krijgen van verzekeraars een eenmalige of doorlopende vergoeding per afgesloten verzekering. Voor deze vergoeding leveren we een groot aantal essentiële diensten. We ontwikkelen en verbeteren voortdurend onze software, zodat jij makkelijk en transparant de markt kunt vergelijken. Onze salesmanagers onderhandelen de scherpste tarieven voor je. Onze experts halen alle addertjes voor je boven het gras. En onze klantenservice helpt je met al je vragen tijdens het vergelijken en overstappen. Maar ook lang erna. Bovendien beïnvloeden onze vergoedingen op geen enkele wijze de resultaten van onze vergelijkingen. We trekken niemand voor. We tonen geen top 3, maar een zeer volledig overzicht. Zelfs van verzekeraars waar we geen overeenkomst mee hebben.

Is het veilig om mijn persoonlijke gegevens op deze website in te vullen?

Ja. Wij zijn samen met Pricewise geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens (www.cbp.nl) onder het nummer m1348340. Dat betekent dat wij voldoen aan de technische en organisatorische veiligheids- en privacyeisen die het CBP stelt.

Geeft deze site mijn gegevens door aan derden?

Nee. In de registratie bij het College Bescherming Persoonsgegevens is vastgesteld dat wij je gegevens niet aan derden mogen vrijgeven. Alleen als je een verzekering via onze website afsluit, geven wij gegevens door die nodig zijn voor het afsluiten van de verzekering aan de betreffende partij. Ook deze partij voldoet aan de technische en organisatorische veiligheids- en privacyeisen die het CBP stelt.

Is mijn verbinding veilig?

Ja. Op alle pagina's waar je persoonsgegevens invoert, maak je gebruik van een beveiligde verbinding via het protocol HTTP Secure met een 256 bits encryptie en een SSL-veiligheidscertificaat.

Hoe kan ik een aanvraag indienen?

Een aanvraag indienen gaat in een paar korte stappen:

1. Start vergelijking

Vul eerst je kenteken in. Daarmee kunnen we je autogegevens ophalen. Weet je je kenteken niet? Klik dan op 'Weet ik niet' en kies je auto en bijbehorende gegevens uit onze lijst. Vul daarna postcode en geboortedatum in en klik op 'Check je voordeel'.

2. Kies je hoofdverzekering

Met nog een paar extra gegevens kunnen we op zoek naar een passende verzekering voor je auto. Kijk vooral goed naar het type hoofdverzekering: WA, WA + beperkt casco of WA + volledig casco (allrisk). Op deze pagina leggen we kort uit wat de belangrijkste verschillen zijn. Ook geven we je advies over welke verzekering het beste bij je past op basis van de leeftijd en waarde van je auto.

3. Kies de beste deal

Op basis van je gegevens berekenen we welke autoverzekering voor jou het goedkoopst is. De goedkoopste verzekering komt als eerste naar voren in het vergelijkingsresultaat. Je kunt de lijst ook sorteren op polisscore. Vind je sommige voorwaarden extra belangrijk, zoals vervangend vervoer tijdens een reparatie? Of wil je bijvoorbeeld je verzekering direct kunnen opzeggen? Maak dan gebruik van de filteropties.

4. Vraag aan

Heb je de verzekering gevonden die het beste bij je past? Dan kun je direct een aanvraag indienen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe verzekeraar deze in behandeling neemt. Binnen 5 à 10 minuten hoor je per e-mail of je voorlopig verzekerd bent. Binnen een paar werkdagen krijg je te horen of je aanvraag voor een nieuwe verzekering goed is afgerond. Zo ja, dan ben je definitief verzekerd.

Let op: wij kunnen we je eventuele huidige autoverzekering niet voor je opzeggen. Zorg er daarom voor dat je dit zelf doet. Zo voorkom je dat je dubbel verzekerd bent.

Betalingsmogelijkheden voor verzekeringen

Je kunt ervoor kiezen om de premie per maand of jaarlijks te betalen. Alleen betaling via automatische incasso is mogelijk.

Incassoadministratie

De incasso wordt altijd verzorgd door de verzekeraar of volmachtgever (Voogd & Voogd). Vermeld bij betalingen altijd het betalingskenmerk of polisnummer. De volgende verzekeraars verzorgen de incasso zelf:

  • Allianz
  • Allsecur
  • Klaverblad
  • Lancyr
  • PolisVoorMij
  • Verzekeruzelf.nl
  • Witgeld
  • Zelf

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.