Disclaimer

Autoverzekeringen-Vergelijken is een initiatief van Pricewise, verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze website. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de site. Door het gebruik van de site accepteer je de disclaimer.


Wij bieden je de mogelijkheid om diensten en producten te vergelijken en overeenkomsten met verzekeraars af te sluiten. Dit doen we zo veel mogelijk op maat en naar ons beste vermogen, op basis van de meest actuele beschikbare informatie. Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Toch kunnen we geen garanties geven over de juistheid van de geboden informatie en adviezen. Snelle ontwikkelingen of prijswijzigingen kunnen ertoe leiden dat informatie verouderd, niet correct of onvolledig is. Bovendien worden sommige product- en prijsgegevens onderhouden door derden. Acties van gebruikers op basis van onze informatie en adviezen komen dan ook voor eigen risico, rekening en verantwoordelijkheid.

Kom je op onze website onjuiste informatie tegen? Laat ons dit vooral weten via info[at]pricewise.nl.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.