Dienstenwijzer Pricewise Verzekeringen en Financiële Diensten BV

Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht je voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te geven.


Naam en adres

Pricewise Verzekeringen en Financiële Diensten
Overtoom 16, 1054 HJ Amsterdam
Postbus 3359, 1001AD Amsterdam
Telefoon 088-6699012
verzekeringen@pricewise.nl
www.pricewise.nl
KvK Amsterdam: 61737747

Registratie AFM

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12017061.

Aard van dienstverlening

Ons kantoor heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in:

  • Schadeverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Spaarrekeningen
  • Doorlopend krediet

Voor advies kun je rechtstreeks contact met ons opnemen. Mocht je via onze website www.pricewise.nl (of een van de andere websites waarmee Pricewise actief is, zoals www.bestelauto-verzekeren.nl, www.vergelijk-autoverzekeringen.com of www.autoverzekeringen-vergelijken.nl) een verzekering afsluiten, dan is er geen sprake van advies. In dat geval is er sprake van execution only.

Twijfel je over dekking, voorwaarden of iets anders, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die je ondervindt door de door jou gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

Klachten

Als je niet tevreden bent over Pricewise, kun je een klacht indienen door het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Je ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Als je niet tevreden bent over de manier waarop je klacht is opgelost of als je klacht nog steeds niet is opgelost, dan kun je voor schadeverzekeringen contact opnemen met:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Neem voor zorgverzekeringen contact op met Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ), Postbus 291, 3700 AG in Zeist. Je kunt ook bellen met 030-698 83 60 of een e-mail sturen naar info@skgz.nl.

Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https:// ec.europa.eu/consumers/odr/).

Adviesvrij

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om je te adviseren te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of verzekeraars.

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Pricewise streeft ernaar om een zo volledig mogelijke vergelijking aan te bieden. Wij hebben op dit moment niet met alle verzekeraars een samenwerking. Verzekeraars waar wij wel de tarieven van ontvangen maar geen directe samenwerking mee hebben, worden wel meegenomen in de vergelijking.

Wijze van beloning

Voor elke verzekering die wordt afgesloten, ontvangt Pricewise een doorlopende of eenmalige provisie van de verzekeringsmaatschappij.

Wij gebruiken cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en relevante advertenties bij derden te tonen.